Over BOT

Mijn naam is Miranda Klijs en al van kleins af aan heb ik een passie voor dieren en met name voor honden. Ik ben opgegroeid met honden en nu het gelukkige baasje van onze golden retriever, Morris. Door hem ben ik ook in aanraking gekomen met het vak Kynologisch Gedragstherapeut, oftewel hondengedragsdeskundige.

Ik vind het heel belangrijk dat hondeneigenaren weten waarom hun hond ongewenst (probleem)gedrag vertoont en wil ze graag leren hun hond beter te begrijpen. 

Om deze reden heb ik me om laten scholen en ik mag me nu gediplomeerd Kynologisch Gedragstherapeut en Kynologisch Instructeur noemen. Ik ben lid van het IACP (International Association of Canine Professionals). Het IACP, opgericht in 1999, werd opgericht om de hoogste normen van professionele en zakelijke praktijken onder hondenprofessionals te ontwikkelen en te promoten. Deze organisatie is uitgegroeid tot professionals van over de hele wereld, die elk facet van de hondenwereld omvatten.

“Hoe mooi is het als je van je passie je beroep kunt maken en mensen en honden kunt helpen om elkaar beter te leren begrijpen!”

B

Begeleiding

O

Opvoeding

T

Training