Hondenschool Maarheeze

Zoek je een hondenschool in Maarheeze? Dan kun je terecht bij B.O.T. Hondentraining en Gedragstherapie. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en geef privélessen in Maarheeze aan honden van alle leeftijden. Dus zowel puppylessen als basislessen voor de al wat oudere honden. Een hond is immers nooit te oud om te leren! 

Wanneer je ongewenst gedrag, ofwel probleemgedrag bij je hond ervaart, kan ik je ook helpen. Ik ben gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut, dus als je een hondengedragstherapeut ofwel hondengedragsdeskundige zoekt in Maarheeze, ben je bij B.O.T. ook aan het juiste adres.

Ik geef gedragsconsulten bij jou aan huis zodat ik je hond in zijn eigen omgeving kan observeren. Hierbij kijk ik met name naar de lichaamstaal van je hond, maar ook naar die van jou. Meestal is één consult voldoende om je voldoende tips, adviezen en handvaten aan te reiken zodat je het gedrag van je hond kan ombuigen naar gewenst gedrag.

  • Trekt je hond aan de lijn tijdens het wandelen?
  • Reageert hij fel op de deurbel en bij bezoek? 
  • Gromt hij als je in de buurt van zijn voerbak komt? 
  • Valt hij uit naar andere mensen of honden?
  • Vernielt hij spullen in huis?
  • Kan hij niet alleen thuis zijn?

Hondenschool Maarheeze

Woon je in Maarheeze en zoek je een hondenschool voor privélessen? Neem contact met mij op.

Ook als je een  hondengedragsdeskundige/hondengedragstherapeut zoekt in Maarheeze, kun je me bellen, mailen of het formulier op de website invullen. Ik kom je graag helpen.

B.O.T hondentraining en gedragstherapie Nederweert en Weert

Miranda Klijs

Kynologisch Gedragstherapeut en Kynologisch Instructeur

IACP gecertificeerd