AanBOT

Zoals je uit de naam kunt opmaken, wil ik jou en je hond gaan begeleiden om een (nog) betere band met elkaar te krijgen. Mijn focus ligt met name op lichaamstaal van je hond, maar ook die van jezelf. Ik ga je leren om je hiervan bewust te worden, maar ik ga je ook leren hoe je je hond beter kunt begrijpen. Een hond probeert je de hele dag door van alles te vertellen via lichaamstaal. Vaak begrijp je als baasje niet wat je viervoeter bedoelt en ontstaat er miscommunicatie. Dit kan leiden tot (ernstig) probleemgedrag. Als je elkaar beter begrijpt, versterkt dit ook de band tussen jullie.

Ik bied tevens begeleiding bij de aankoop van een hond om te kijken welk ras bij je past. Immers, elke pup is schattig en wil je het liefst direct mee naar huis nemen. Maar elk ras heeft zijn eigen karakter en gebruiksaanwijzing en niet elke hond past in elk gezin. Ik kan je helpen om een juiste keuze te maken. Ook geef ik adviezen over de opvoeding van je hond en kan mijn kennis hierover met je delen. Dit kan direct zodra je een hond hebt aangeschaft, maar ook op het moment dat je probleemgedrag bij je hond ervaart.

Naast gedragsconsulten bied ik ook privé-trainingen aan op het gebied van gehoorzaamheid, niet trekken aan de lijn, etc. Je kunt bij mij ook terecht voor een volledige puppy- of basiscursus. Denk hierbij aan de basiscommando’s zoals: zit, lig, blijf, hier, etc. Maar omdat ik privé-cursussen aanbied, is er ook voldoende ruimte voor je eigen inbreng.